Open dag 2021

  • Open dag 2021

Op woensdag 27 januari 2021 zet BS De Schatkist haar deuren open voor alle nieuwe ouders die op zoek zijn naar een school voor hun kind. In verband met de coronamaatregelen is de open dag in 2021 anders georganiseerd dan andere jaren. Om het aantal personen binnen het schoolgebouw beheersbaar te houden, vragen we u om u  aan te melden .

Benieuwd naar onze school?
Neem alvast een kijkje op onze website. Ook kunt u onze folder bekijken waarin de nodige informatie over de school staat beschreven. Deze kunt u bekijken door HIER te klikken. 

Aanmelden voor de open dag.
Stuur vóór 18 januari een mail naar infodeschatkist@skozok.nl met het onderwerp: aanmelden open dag. Vermeld in de mail uw naam en telefoonnummer. Dan bellen wij u om een afspraak te maken.

Indien 27 januari u niet schikt bestaat er natuurlijk altijd de mogelijkheid om de school op een ander moment te bezoeken. U kunt met ons contact opnemen via genoemd e-mailadres of via ons telefoonnummer 0495-491933. Bellen bij voorkeur in de ochtend tot 12.30 u. dan is er altijd iemand aanwezig om de telefoon te beantwoorden.

Indien BS De Schatkist de school van uw keuze is kunt u uw kind ook direct aanmelden.
Aanmelden op De Schatkist gebeurt digitaal.
Ga hiervoor naar onze website: www.bsdeschatkist.nl
Op de homepagina ziet u rechts een geel kader met "aanmelden nieuwe leerling".  Klik hierop.
Scroll helemaal naar beneden, daar vindt u:

"aanmeldformulier nieuwe leerling"

"aanmeldformulier ontwikkeling" (ook deze invullen a.u.b.).

Na verzending van beide formulieren ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestiging dat De Schatkist beide formulieren heeft ontvangen. Vervolgens heeft elke school 6 weken om een besluit te nemen over deze aanmelding (deze termijn mag met maximaal 4 weken worden verlengd).”

Ook peuterspeelzaal Schatkist heeft op woensdag 27 januari open dag.
Aanmelden open dag peuterspeelzaal.
Aanmelden voor de open dag op de peuterspeelzaal kan op dezelfde wijze als het aanmelden voor de open dag op school. Stuur vóór 18 januari een mail naar infodeschatkist@skozok.nl met het onderwerp: aanmelden open dag peuterspeelzaal *en/of school (* afhankelijk van uw keuze). Vermeld in de mail uw naam en telefoonnummer. Dan bellen wij u om een afspraak te maken. 
Op de peuterspeelzaal zijn die dag geen kinderen aanwezig maar er is wel iemand die u informatie kan geven en uw vragen kan beantwoorden.

Terug naar het overzicht

Een virtuele rondleiding door ...

Een virtuele rondleiding door de school

Bent u benieuwd hoe onze school er van binnen uitziet? ...

Carnaval op de Schatkist

Carnaval op de Schatkist

Ondanks de maatregelen, toch nog een beetje carnaval ...

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Wat fijn om alle kinderen weer op school te zien!!