Uitnodiging open dag

  • Uitnodiging open dag

Op woensdag 27 maart zetten we op De Schatkist onze deuren weer open van 9.00 u. tot 12.00 u. voor iedereen die een kijkje wil komen nemen in onze school. Iedereen is welkom om te komen genieten van de Schatkist in bedrijf; een plek waar kleine en grote mensen met plezier veel leren. Ook ouders van nieuwe leerlingen zijn van harte welkom om de school te bezoeken.

Om deze ontmoeting ordelijk te laten verlopen hebben we hieronder wat spelregels opgesteld. Als we ons hier zoveel mogelijk aan houden kunnen we na afloop terugkijken op een fijne leerzame dag voor iedereen. 

Op woensdag vanaf 9.00 uur zijn alle gasten welkom. Een aantal leerlingen van groep 8 zullen u indien gewenst wegwijs maken in de school en vragen beantwoorden over school.
Ook ouders van eventuele nieuwe leerlingen kunnen met hun vragen terecht bij de directie, de aanwezige ouders van de OR  en de MR en natuurlijk de leerlingen van groep 8. De leerlingen van groep 8 zijn tenslotte de echte ervaringsdeskundigen.

Ons onderwijs gaat tijdens de open dag gewoon door; de kinderen zijn gewoon aan het werk. In elk lokaal kunnen maximaal 4 bezoekers plaatsnemen op de daarvoor geplaatste stoelen. In de meeste gevallen zit de klas dan ook echt vol.

Voordat u een klas binnen gaat, kijkt u even of de bezoekersstoelen achter in de klas al bezet zijn. Zijn de stoelen al bezet, dan moet u even wachten tot een van de bezoekers de klas verlaat. In dat geval kunt u het beste even wachten in de gang of in de hal of eerst een andere klas bezoeken. Als u in een lokaal zit en u ziet dat er meerdere ouders voor de deur van een klas wachten, blijf dan maximaal 5 minuten in een klas. Als bezoeker verstoort u het onderwijsproces zo min mogelijk. Het valt niet mee om uw enthousiasme te temperen en geen onderlinge gesprekken aan te gaan, maar toch vragen we u om zo min mogelijk de werksfeer in de klas te beïnvloeden, omdat u anders geen reëel beeld krijgt van wat we zoal op De Schatkist doen.

Nadat u in de diverse lokalen hebt genoten van ons onderwijs vragen we u op een reactie kaartje uw reacties / aanbevelingen te schrijven. Wij doen daar ons voordeel mee. Uw reacties zijn voor ons weer een impuls om, waar nodig, ons onderwijs verder te ontwikkelen.

We hopen op veel bezoekers, want we zijn trots op onze school en op de manier hoe we werken. Daarnaast vinden we het fijn om van alle bezoekers reacties te krijgen waar ook wij weer van leren.

Ook peuter speelspeelzaal: Schatkist houdt open dag. Op woensdag zijn hier geen kinderen aanwezig maar er zijn wel teamleden aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Hopelijk tot woensdag 27 maart, de koffie / thee staat klaar !!!

Terug naar het overzicht

Carnaval op de Schatkist

Carnaval op de Schatkist

Ondanks de maatregelen, toch nog een beetje carnaval ...

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Wat fijn om alle kinderen weer op school te zien!!

Nieuwe beslisboom

Nieuwe beslisboom

Wat moet u doen in geval van klachten bij uw zoon of ...