Schoolreisje 2019

  • Schoolreisje 2019

Schoolreis 2019          
       
Beste ouders en leerlingen,

Binnenkort gaan de kinderen van de Schatkist weer op schoolreis!

De groepen 1 en 2 gaan op donderdag 23 mei naar Kinderpretland in Weert (https://www.kinderpretland.nl) De kleuters vertrekken rond 9.00 u met de bus vanaf de Hufkesstraat en tussen 15.15 u en 15.30 u worden zij weer op school verwacht.

Het is handig als de kleuters schoenen aan hebben waar ze lekker op kunnen spelen, maar die ze ook makkelijk zelf aan- en uit kunnen trekken. Alle leerlingen zorgen zelf voor een lunchpakket en drinken. Zakgeld hebben de kleuters niet nodig.

De groepen 3 t/m 7 gaan op donderdag 16 mei op schoolreis. Zij gaan naar Valdeludo in Echt (https://www.avonturenparkvaldeludo.nl ). Zij komen gewoon om 8.30 u op school en vertrekken rond 9.00 u met de bus aan de Hufkesstraat. Ze zullen rond 17.00 u terug zijn in Budel. Ook deze leerlingen zorgen zelf voor een lunchpakketje. Bij Valdeludo kunnen ze de hele dag gratis water, smaakwater en ranja krijgen. Eigenlijk is het niet nodig maar wil je tóch zakgeld meenemen, dan maximaal €3, -.

Als we op de plek van bestemming aankomen, richten wij eerst een centrale verzamel- en meldplaats in waar altijd iemand van de begeleiding aanwezig is.
Daarnaast gaan er voldoende mensen mee om álle leerlingen te begeleiden. Ook gaat er altijd een auto mee voor het geval er een kind ziek wordt en naar de dokter/huis gebracht moet worden.

In Valdeludo zijn wat waterspeeltoestellen en stroompjes om in te spelen. Zwemkleding is hiervoor niet nodig, een handdoekje om natte voeten en handen af te drogen is wel handig. Denkt u vooral ook aan makkelijke kleding die vies mag worden en bij mooi weer zonnebrandcrème en eventueel een petje. Bij heel slecht weer wijken we uit naar een andere bestemming waarover u tijdig geïnformeerd zult worden.

Ook is er bij Valdeludo voor de groepen 5 t/m 7 de mogelijkheid om in een hoogteparcours te klimmen. Hiervoor is toestemming nodig van ouders. U ontvangt van ons tijdig een validiteitsverklaring die u kunt invullen en bij de leerkracht van uw kind kunt inleveren. Zonder deze verklaring mag uw kind dus niet klimmen.

De kosten voor beide uitstapjes worden dit schooljaar betaald uit de ouderbijdrage.

Mocht u nog vragen hebben, loop even binnen bij de leerkracht van uw kind.

Wij gaan er met zijn allen weer een fantastische dag van maken!

Team De Schatkist                                                        

Terug naar het overzicht

Carnaval op de Schatkist

Carnaval op de Schatkist

Ondanks de maatregelen, toch nog een beetje carnaval ...

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Wat fijn om alle kinderen weer op school te zien!!

Nieuwe beslisboom

Nieuwe beslisboom

Wat moet u doen in geval van klachten bij uw zoon of ...