Schatkistdag 2018

  • Schatkistdag 2018

Donderdag 20 september werd de jaarlijkse Schatkistdag gehouden op basisschool De Schatkist. We vieren samen dat we een school hebben waar we allemaal naar toe kunnen en mogen. Er zijn veel plekken op de wereld waar dit voor kinderen heel anders is. 

Met deze gedachte in het hoofd zijn de kinderen, leerkrachten en hulpouders de hele dag bezig geweest met allerlei activiteiten. De groepen 6-7-8 streden om de wisselbeker in het Schatkistspektakel. Daarin kwamen spellen voorbij als Schatkist & Co, Het Dozenspel,  Babbelonië, Het Sokkenspel en Kopspijkers. Aan het eind van deze sportieve ochtend was het groep 6 gelukt om het meest aantal punten te scoren.

De kinderen uit de groepen 4 en 5 liepen een speurtocht door Budel met onderweg allerlei vragen en opdrachten. Het prachtige weer droeg zeker bij aan het plezier in de groepjes. Sommige opdrachten waren makkelijk, maar er zaten ook zeker een paar moeilijke opdrachten in de tocht.

De groepen 1-2-3 mochten met de bus naar de Zuiderpoort en werden daar getrakteerd op 3 gymzalen vol met klim- en klautermaterialen en allerlei ander sport- en spelmateriaal. Zij hebben zich naar hartenlust uit kunnen leven. 

’s Middags konden veel kinderen kiezen uit film kijken, gezelschapsspelletjes spelen of bouwen en daarnaast werd er onder het genot van ijsje buiten gespeeld. Een zeer geslaagde dag in alle groepen die uiteraard volgend jaar weer georganiseerd gaat worden.

Terug naar het overzicht

Carnaval op de Schatkist

Carnaval op de Schatkist

Ondanks de maatregelen, toch nog een beetje carnaval ...

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Wat fijn om alle kinderen weer op school te zien!!

Nieuwe beslisboom

Nieuwe beslisboom

Wat moet u doen in geval van klachten bij uw zoon of ...