Koningsspelen 2018

  • Koningsspelen 2018

Op vrijdag 20 april vinden de Koningsspelen weer plaats.

Groep 1 tot en met 5.
Voor de groepen 1 tot en met 5 vinden de Koningsspelen plaats in en rond de school. Aan het programma wordt hard gewerkt en het belooft een leuke, actieve ochtend te worden. De kinderen beginnen op deze dag met een ontbijt. Hierbij het vriendelijke verzoek om de kinderen een bord, mok en bestek voorzien van naam mee te geven.  
Bedankt voor alle aanmeldingen van de hulp(groot)ouders. We hebben voldoende hulp om deze dag tot een succes te maken!
Tussen de spellen door is er een pauze gepland. De kinderen hoeven geen eten en drinken mee te nemen, daar zorgen we op school voor.

Voor één spel zijn we op zoek naar een paar hoepels. Wie kan ons helpen? Deze ook graag voorzien van naam, zodat ze aan het einde van de dag weer bij de juiste leerling terecht komen!

De kinderen mogen die dag in rood/wit/blauw/oranje gekleurde kleren naar school komen om het plaatje compleet te maken!

Groep 6 tot en met 8.
De kinderen van de groepen 6, 7 en 8 worden vrijdag om 8.10 uur op school verwacht met de fietsen en sportief gekleed. We vertrekken om 8.15 uur, zorg dus dat je op tijd bent! Op de voetbalvelden bij de Zuiderpoort is een leuke en actieve sportochtend georganiseerd. Het programma op de voetbalvelden is rond 12.30 uur afgelopen. De verwachte aankomsttijd op school is rond 13.00 uur. Houd er rekening mee dat het iets kan uitlopen. De leerlingen van groep 6, 7 en 8 hebben gedurende de ochtend een pauze waarin ze van een door Jumbo aangeboden schoolontbijt gebruik kunnen maken. Het is verstandig om wel thuis te ontbijten aangezien de pauze ook later in de ochtend kan plaatsvinden. Neem ook genoeg drinken (water) mee want iedereen gaat zich flink inspannen en het wordt een warme dag. Een tussendoortje mag ook.

Het ontbijt.
Op vrijdag 20 april verzorgt Jumbo voor de zesde keer op rij het Koningsontbijt. Voorafgaand aan de Koningsspelen ontvangen ruim 1,2 miljoen basisschoolkinderen dit gevarieerde ontbijt. Samen gezellig en gezond ontbijten. Hoe leuk is dat? De samenstelling van het Koningsontbijt is ook dit jaar in lijn met de richtlijnen van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. 

Inhoud Koningsontbijt
Het Koningsontbijt is dit jaar uitgebreid met gezonde producten en bestaat uit onderstaande producten: 

Goudeerlijk Brood volkoren 
Yam glutenvrij brood 
Jumbo Speltwafels
Jumbo Halvarine
Blue Band Fruitspread
Jumbo Halvajam
Jumbo Appelstroop
Woezel & Pip Smeerkaas
Oranje gekookte eieren
Komkommer
Snoeptomaatjes
Woezel & Pip Appeltjes
Campina Lang Lekker Halfvolle Melk 
Koningsspelen bekers
Koningsspelen waterkan

Klik hier voor de allergenenlijst van bovenstaande producten.
Indien uw kind in verband met een allergie andere producten nodig heeft, bespreek dit dan met de leerkracht van uw kind. 

Iedereen veel plezier. 

Terug naar het overzicht

Carnaval op de Schatkist

Carnaval op de Schatkist

Ondanks de maatregelen, toch nog een beetje carnaval ...

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Wat fijn om alle kinderen weer op school te zien!!

Nieuwe beslisboom

Nieuwe beslisboom

Wat moet u doen in geval van klachten bij uw zoon of ...