De Schatkist op schoolreis

  • De Schatkist op schoolreis

De Schatkist op schoolreis

De bestemming van de kleuters was ‘De Hooiberg’ in Bladel. Het prachtige weer droeg zeker bij aan het slagen van de dag, maar de goede zin en enthousiaste kinderen hielpen daar ook zeker aan mee. Buiten en binnen werd naar hartenlust gespeeld en moe maar voldaan keerden onze jongsten terug op school.

De kinderen van groep 3 t/m 7 gingen op reis naar het buitenland. Irrland in Duitsland was de plek waar de 3 bussen in alle vroegte naar op weg gingen. Ook daar was het prima weer, zodat de watertoestellen optimaal gebruikt werden door veel kinderen. De groepen 3 en 4 liepen in kleine groepjes met ouders door het park en vanaf groep 5 mochten de kinderen in groepjes zonder ouders op ontdekking in de grote speeltuin. Samen spelen, klimmen, glijden, eten (snoepen) en schommelen. Het kon allemaal. Bij veel kinderen was de topper toch wel het maiszwembad. Heel wat uren werd hierin gedoken en gegraven. Het ene kind kwam er nog witter uit dan het andere. Om half 4 waren alle kinderen keurig op tijd terug op de verzamelplek en werd er op de hooiberg nog een mooie groepsfoto gemaakt.

De Schatkist bedankt iedereen die deze prachtige dag mogelijk heeft gemaakt!  Speciale dank voor alle ouders die op deze dag als begeleiding zijn meegegaan.

Terug naar het overzicht

Carnaval op de Schatkist

Carnaval op de Schatkist

Ondanks de maatregelen, toch nog een beetje carnaval ...

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Wat fijn om alle kinderen weer op school te zien!!

Nieuwe beslisboom

Nieuwe beslisboom

Wat moet u doen in geval van klachten bij uw zoon of ...