Uitnodiging lichtjesroute

  • Uitnodiging lichtjesroute

Op donderdag 22 december vindt er op onze school een voor alle leeftijden leuke lichtjesroute plaats. Het startpunt is bij de hoofdingang van de school (parkzijde). Leerlingen van groep 7 en 8 zijn de gastvrouwen en -heren deze avond en zullen u bij binnenkomst verwelkomen en verder begeleiden. Om de lichtjesroute gestroomlijnd te laten verlopen zijn er adviestijden voor het vertrek van de lichtjesroute:

  • om 18.00u. voor de peuters van de peuterspeelzaal, groep 1, 2 en 3
  • om 18.30u. voor groep 4 en 5
  • om 19.00u. voor groep 6, 7 en 8.

Bovenstaande tijden zijn adviestijden. U kunt zelf bepalen hoe laat u wilt vertrekken. De lichtjesroute
zal ongeveer een klein uurtje duren.

Tijdens de route zullen er verschillende optredens plaatsvinden waarbij er gecollecteerd wordt voor De Gloaze Kooi, die hun opbrengst dit jaar ter beschikking stellen van KinderVakantieWerk en SJS. Ook zal een gezellige Kerstman de lichtjesroute opluisteren. Kinderen kunnen geheel gratis met deze Kerstman op de foto, neem dus uw fototoestel mee. De lichtjesroute is bedoeld voor alle ouders/verzorgers, opa’s, oma’s, familie en andere belangstellenden, kortom voor iedereen.

Voor en na de lichtjesroute is er de mogelijkheid om lekker hapje en drankje te nuttigen. Dit jaar kunt u kiezen uit o.a.: bittergarnituur, wafels, chips, warme chocomel (met en zonder slagroom), glühwein, koffie en thee.  U kunt hiervoor consumptiebonnen kopen.

Wij hopen u in grote getale te mogen ontvangen op onze lichtjesroute. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. HO HO HO HO.

Voor vragen en/of opmerkingen over de lichtjesroute kunt u terecht bij Nicole Szilágyi, e-mailadres: colledaan@hotmail.com.

Tot slot: bent u nog in het bezit van middelmaat hak-, Jumbo, AHpotjes lever ze dan deze week nog in bij de leerkracht van uw kind, waarvoor alvast onze dank.

Terug naar het overzicht

Klimaatbord

Klimaatbord

Lees hier alles over het klimaatbord en de vergroening van ...

Opening nieuwe schooljaar

Opening nieuwe schooljaar

Vandaag hebben we het schooljaar officieel geopend.

Start nieuwe schooljaar

Start nieuwe schooljaar

Nieuwe corona gerelateerde maatregelen en informatie over ...