Uitnodiging lichtjesroute

  • Uitnodiging lichtjesroute

Op donderdag 22 december vindt er op onze school een voor alle leeftijden leuke lichtjesroute plaats. Het startpunt is bij de hoofdingang van de school (parkzijde). Leerlingen van groep 7 en 8 zijn de gastvrouwen en -heren deze avond en zullen u bij binnenkomst verwelkomen en verder begeleiden. Om de lichtjesroute gestroomlijnd te laten verlopen zijn er adviestijden voor het vertrek van de lichtjesroute:

  • om 18.00u. voor de peuters van de peuterspeelzaal, groep 1, 2 en 3
  • om 18.30u. voor groep 4 en 5
  • om 19.00u. voor groep 6, 7 en 8.

Bovenstaande tijden zijn adviestijden. U kunt zelf bepalen hoe laat u wilt vertrekken. De lichtjesroute
zal ongeveer een klein uurtje duren.

Tijdens de route zullen er verschillende optredens plaatsvinden waarbij er gecollecteerd wordt voor De Gloaze Kooi, die hun opbrengst dit jaar ter beschikking stellen van KinderVakantieWerk en SJS. Ook zal een gezellige Kerstman de lichtjesroute opluisteren. Kinderen kunnen geheel gratis met deze Kerstman op de foto, neem dus uw fototoestel mee. De lichtjesroute is bedoeld voor alle ouders/verzorgers, opa’s, oma’s, familie en andere belangstellenden, kortom voor iedereen.

Voor en na de lichtjesroute is er de mogelijkheid om lekker hapje en drankje te nuttigen. Dit jaar kunt u kiezen uit o.a.: bittergarnituur, wafels, chips, warme chocomel (met en zonder slagroom), glühwein, koffie en thee.  U kunt hiervoor consumptiebonnen kopen.

Wij hopen u in grote getale te mogen ontvangen op onze lichtjesroute. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. HO HO HO HO.

Voor vragen en/of opmerkingen over de lichtjesroute kunt u terecht bij Nicole Szilágyi, e-mailadres: colledaan@hotmail.com.

Tot slot: bent u nog in het bezit van middelmaat hak-, Jumbo, AHpotjes lever ze dan deze week nog in bij de leerkracht van uw kind, waarvoor alvast onze dank.

Terug naar het overzicht

Carnaval op de Schatkist

Carnaval op de Schatkist

Ondanks de maatregelen, toch nog een beetje carnaval ...

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Wat fijn om alle kinderen weer op school te zien!!

Nieuwe beslisboom

Nieuwe beslisboom

Wat moet u doen in geval van klachten bij uw zoon of ...