Aanmelden op De Schatkist

  • Aanmelden op De Schatkist

Aanmelden.
Heeft u interesse in onze school en wilt u graag een rondleiding?  Daartoe zijn wij graag bereid. Om u hierin zo goed mogelijk te begeleiden, verzoeken wij u vriendelijk hiervoor een afspraak te maken door de link te volgen via het blok: “aanmelden nieuwe leerling” op onze website. U kunt hiervoor ook contact met ons opnemen via  tel: 0495-491933 of e-mail: infodeschatkist@skozok.nl. Op woensdag 15 maart organiseert BS De Schatkist een open dag van 9.00 uur tot 12.00 uur voor iedereen die de school in werking wil zien.

Bent u al bekend met onze school en wilt u uw kind aanmelden dan kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier opgenomen op onze website onder het tabblad ‘voor ouders’ – ‘formulieren en folders’. U kunt dit formulier invullen en retourneren naar infodeschatkist@skozok.nl. Indien u vragen heeft en/of opmerkingen dan horen wij het graag.

Aanmelding/vooraanmelding.
Vanaf hun vierde verjaardag zijn kinderen welkom op de basisschool. U kunt uw kind aanmelden voor de basisschool vanaf de dag waarop uw kind 3 jaar wordt. Soms melden ouders hun kind al voor het derde levensjaar aan. Dan gaat het om een vooraanmelding. Met een vooraanmelding maakt u uw interesse in een basisschool kenbaar, maar dit leidt nog niet tot een besluit over toelating. Na ontvangst van een vooraanmelding, nemen wij contact met de ouders op zodra het kind 3 jaar is.

Meld uw kind tijdig aan.
Meld uw kind minimaal 10 weken voor de aanvang van het nieuwe schooljaar aan, eerder mag natuurlijk ook. Of minimaal 10 weken voordat u wilt dat uw kind op school begint, bijvoorbeeld bij een verhuizing. Dat is nodig omdat een school 6 weken heeft om een besluit te nemen over de aanmelding en deze termijn met maximaal 4 weken verlengd mag worden. Als u denkt dat uw kind extra ondersteuning nodig heeft, geef dat dan a.u.b. direct bij aanmelding aan ons door.

 

Terug naar het overzicht

Coronavirus

Coronavirus

School dicht. In ieder geval tot 6 april.

Aanmelden voor schooljaar ...

Aanmelden voor schooljaar 2020-2021

Wordt uw kind vóór 1 juni 2021 4 jaar, meld hem/haar dan zo ...

Prinsenbal 2020

Prinsenbal 2020

Met trots presenteren we u, het nieuwe prinsenpaar 2020!! ...