Aanmelden op De Schatkist

  • Aanmelden op De Schatkist

Aanmelden.
Heeft u interesse in onze school en wilt u graag een rondleiding?  Daartoe zijn wij graag bereid. Om u hierin zo goed mogelijk te begeleiden, verzoeken wij u vriendelijk hiervoor een afspraak te maken door de link te volgen via het blok: “aanmelden nieuwe leerling” op onze website. U kunt hiervoor ook contact met ons opnemen via  tel: 0495-491933 of e-mail: infodeschatkist@skozok.nl. Op woensdag 15 maart organiseert BS De Schatkist een open dag van 9.00 uur tot 12.00 uur voor iedereen die de school in werking wil zien.

Bent u al bekend met onze school en wilt u uw kind aanmelden dan kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier opgenomen op onze website onder het tabblad ‘voor ouders’ – ‘formulieren en folders’. U kunt dit formulier invullen en retourneren naar infodeschatkist@skozok.nl. Indien u vragen heeft en/of opmerkingen dan horen wij het graag.

Aanmelding/vooraanmelding.
Vanaf hun vierde verjaardag zijn kinderen welkom op de basisschool. U kunt uw kind aanmelden voor de basisschool vanaf de dag waarop uw kind 3 jaar wordt. Soms melden ouders hun kind al voor het derde levensjaar aan. Dan gaat het om een vooraanmelding. Met een vooraanmelding maakt u uw interesse in een basisschool kenbaar, maar dit leidt nog niet tot een besluit over toelating. Na ontvangst van een vooraanmelding, nemen wij contact met de ouders op zodra het kind 3 jaar is.

Meld uw kind tijdig aan.
Meld uw kind minimaal 10 weken voor de aanvang van het nieuwe schooljaar aan, eerder mag natuurlijk ook. Of minimaal 10 weken voordat u wilt dat uw kind op school begint, bijvoorbeeld bij een verhuizing. Dat is nodig omdat een school 6 weken heeft om een besluit te nemen over de aanmelding en deze termijn met maximaal 4 weken verlengd mag worden. Als u denkt dat uw kind extra ondersteuning nodig heeft, geef dat dan a.u.b. direct bij aanmelding aan ons door.

 

Terug naar het overzicht

Een virtuele rondleiding door ...

Een virtuele rondleiding door de school

Bent u benieuwd hoe onze school er van binnen uitziet? ...

Carnaval op de Schatkist

Carnaval op de Schatkist

Ondanks de maatregelen, toch nog een beetje carnaval ...

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Wat fijn om alle kinderen weer op school te zien!!